Live

Roger Federer, eliminat în sferturile de finală de la US Open

Data publicării:
Roger Federer Foto: Guliver/Getty Images

Roger Federer (3 ATP) a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de la US Open, miercuri dimineață, după ce a pierdut contra bulgarului Grigor Dimitrov (78 ATP), scor 6-3, 4-6, 6-3, 4-6, 2-6.

Înainte de US Open, Dimitrov traversa o formă nefastă, câștigând doar unul dintre cele opt meciuri anterioare din circuitul ATP. Totuși, bulgarul a reușit surpriza și l-a învins pe Federer, revenind de două ori după ce a fost condus la seturi. Partida s-a încheiat după aproximativ trei ore și opt minute, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, Dimitrov nu îl învinsese niciodată pe Federer în ultimele șapte întâlniri directe. În urma calificării în semifinale, acesta a obținut cea mai bună performanță din carieră la US Open.

În semifinalele ultimului turneu de Mare Șlem al anului, Grigor Dimitrov va întâlni o altă revelația a turneului - Daniil Medvedev (5 ATP), cel care l-a eliminat în sferturi pe Stan Wawrina (24 ATP).

Cealaltă semifinală va fi decisă în urma partidelor Matteo Berrettini (25 ATP) - Gael Monfils (13 ATP) și Diego Schwartzman (21 ATP) - Rafael Nadal (2 ATP).

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Roger Federer, în lacrimi la un concert al lui Andrea Bocelli

Bianca Andreescu, interviu pentru Digi24: „În sufletul meu, România este acasă. Aici este familia mea, aici am început tenisul”

Coco Gauff a câștigat în finala de la US Open primul său titlu de Mare Șlem

Avertisment asupra condiţiilor de joc de la US Open: "Un jucător va muri şi ei vor vedea"

Partenerii noștri