Roger Federer, eliminat în sferturile de finală de la US Open

Data publicării:
roger federer
Roger Federer Foto: Guliver/Getty Images

Roger Federer (3 ATP) a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de la US Open, miercuri dimineață, după ce a pierdut contra bulgarului Grigor Dimitrov (78 ATP), scor 6-3, 4-6, 6-3, 4-6, 2-6.

Înainte de US Open, Dimitrov traversa o formă nefastă, câștigând doar unul dintre cele opt meciuri anterioare din circuitul ATP. Totuși, bulgarul a reușit surpriza și l-a învins pe Federer, revenind de două ori după ce a fost condus la seturi. Partida s-a încheiat după aproximativ trei ore și opt minute, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, Dimitrov nu îl învinsese niciodată pe Federer în ultimele șapte întâlniri directe. În urma calificării în semifinale, acesta a obținut cea mai bună performanță din carieră la US Open.

În semifinalele ultimului turneu de Mare Șlem al anului, Grigor Dimitrov va întâlni o altă revelația a turneului - Daniil Medvedev (5 ATP), cel care l-a eliminat în sferturi pe Stan Wawrina (24 ATP).

Cealaltă semifinală va fi decisă în urma partidelor Matteo Berrettini (25 ATP) - Gael Monfils (13 ATP) și Diego Schwartzman (21 ATP) - Rafael Nadal (2 ATP).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri