Live

Video Un fost procuror din Vrancea ar fi cultivat canabis în vița de vie a familiei. "Fac plăcintă tradițională cu semințele"

Data actualizării: Data publicării:
Cultură de canabis. Foto de arhivă. Sursa: colaj Poliția Română

Un fost procuror a fost ridicat de polițiștii de la Antidrog, după ce în via familiei a fost descoperită o plantație de canabis. Fostul magistrat, în vârstă de 65 de ani, nu ar fi la prima abatere, spun date din anchetă, iar când a fost confruntat de autorități le-a spus, senin, că îngrijea cultura pentru că avea nevoie de semințe pentru o plăcintă tradițională.

Polițiștii au făcut două percheziții domiciliare în Panciu, județul Vrancea. La locuința fostului procuror au găsit, ascunsă în vița de vie, aproximativ 250 de plante de canabis, dar și resturi de muguri.

Când a fost întrebat de ce cultivă planta ilegală, bărbatul de 65 de ani le-ar fi spus oamenilor legii că el prepară o plăcintă tradițională, la care folosește semințe de canabis.

În urma perchezițiilor, 3 oameni au ajuns la audieri. Surse Digi24 spun că fostul procuror ar fi capul rețelei de droguri.

Nu este prima dată când polițiștii de la Antidrog îi trec pragul casei și, se pare, bărbatul suferă de probleme de sănătate. 

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat a furat 1,6 milioane de euro din conturile firmelor pentru care lucra. A făcut peste 300 de transferuri până a fost prins

O mașină implicată într-un accident rutier în Vrancea a rămas suspendată pe plafonul unui autoturism parcat

Înşelăciune cu maşini de lux, cu prejudiciu de 1,5 milioane lei: 6 persoane închiriau autoturisme, apoi le vindeau sau le amanetau

Scandal monstru în Vrancea. Fermierii au atacat cu pietre rachetele antigrindină, supărați că nu mai plouă

Partenerii noștri