Video Un fost procuror din Vrancea ar fi cultivat canabis în vița de vie a familiei. "Fac plăcintă tradițională cu semințele"

Data actualizării: Data publicării:
cultura canabis
Cultură de canabis. Foto de arhivă. Sursa: colaj Poliția Română

Un fost procuror a fost ridicat de polițiștii de la Antidrog, după ce în via familiei a fost descoperită o plantație de canabis. Fostul magistrat, în vârstă de 65 de ani, nu ar fi la prima abatere, spun date din anchetă, iar când a fost confruntat de autorități le-a spus, senin, că îngrijea cultura pentru că avea nevoie de semințe pentru o plăcintă tradițională.

Polițiștii au făcut două percheziții domiciliare în Panciu, județul Vrancea. La locuința fostului procuror au găsit, ascunsă în vița de vie, aproximativ 250 de plante de canabis, dar și resturi de muguri.

Când a fost întrebat de ce cultivă planta ilegală, bărbatul de 65 de ani le-ar fi spus oamenilor legii că el prepară o plăcintă tradițională, la care folosește semințe de canabis.

În urma perchezițiilor, 3 oameni au ajuns la audieri. Surse Digi24 spun că fostul procuror ar fi capul rețelei de droguri.

Nu este prima dată când polițiștii de la Antidrog îi trec pragul casei și, se pare, bărbatul suferă de probleme de sănătate. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri