Campania Digi24 “Avem același sânge” ajunge în judeţul Sălaj

Data actualizării: Data publicării:
carla
Campania Digi24 “Avem același sânge”

Digi24 lansează un nou apel la salvarea de vieți printr-o simplă donare de sânge. Vă invităm să vă alăturați celui mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților. Campania “Avem același sânge”, începută pe 1 decembrie 2022, a ajuns până acum în 17 județe. Peste 3.700 de români s-au alăturat demersului nostru și au fost donatori pentru viață.

Vineri, 22 septembrie 2023, campania “Avem același sânge” ajunge în orașul Zalău din județul Sălaj. Acțiunea de donare va fi organizată cu ajutorul personalului medical de la Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj.

Pe 22 septembrie 2023, campania “Avem același sânge” va avea loc:

  • în orașul Zalău, la Centrul de Cultură și Artă al județului Sălaj, sala „Porolissum”, între orele 8:00-15:00

Alături de donatorii din Zalău va fi jurnalistul Digi24 Carla Tănasie, care va transmite în direct la Digi24 evenimentul de donare.

Cu ajutorul Parteneriatului Digi 24 - UMF “Carol Davila” continuăm și studiul național privind cuantificarea riscului la evenimente cardiovasculare și evaluarea calității somnului, în rândul donatorilor de sânge.

Digi24 le mulțumește partenerilor: Consiliul Județean Sălaj, Centrul de Transfuzie Sanguină Sălaj, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București.

Proiect susținut de SANADOR

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri