(P) Peste 6.000 de vizitatori sunt așteptați la târgul de locuințe Imobiliarium din acest weekend

Data actualizării: Data publicării:
Imobiliarium 4 (1)

IMOBILIARIUM, cea mai mare expoziție de locuințe din Capitală, estimează prezența a peste 6.000 de vizitatori la ediția a cincea, care va avea loc weekend-ul acesta, între 17-19 mai, în parcarea Brico Dépôt, din incinta Băneasa Shopping City.

Târgul Imobiliarium le oferă  vizitatorilor accesul la peste 22.000 de locuințe, aproape jumătate dintre locuințele noi propuse spre vânzare în București și împrejurimi, ce cumulează aproximativ 1.200.000 de mp utili de vânzare. Acestea se află în peste 87 de ansambluri rezidențiale, din portofoliul a 65 de dezvoltatori.

„Numărul vizitatorilor a crescut constant de la o ediție la alta, ceea ce demonstrează că, oamenii sunt în continuare interesați de achiziții, și că evenimentul Imobiliarium propune o ofertă generoasă și calitativă de locuințe, facilitând astfel procesul de achiziție”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium.

Imobiliarium reprezintă cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pieței imobiliaree, unde interacțiunea cu expozanții și tehnologia VR încearca să conecteze  fiecare utilizator, într-un mod cât mai realist cu atmosfera noii case. De asemenea, după intrarea la eveniment, vizitatorii se pot bucura de caracteristicile hărții interactive cu oferte personalizate, în funcție de criteriile declarate de fiecare persoană.

Totodată, deoarece alegerile importante se iau în familie, iar cei mai mulți vizitatori sunt însoțiți de persoanele dragi, Imobiliarium îi întâmpină cu o atmosferă prietenoasă -  atât pentru adulți, cât și pentru copii - cu zone de relaxare dedicate familiilor. Pe durata expoziției, consultanți cu experiență în domeniu  stau la dispoziția vizitatorilor, pregătiți să îi ajute cu  recomandări personalizate.

Intrarea la eveniment este gratuită pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro  până joi, 16 mai, inclusiv. Pe durata evenimentului, vizitatorii care nu s-au înregistrat online vor plăti o taxă de 10 lei la intrarea în zona expozițională.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri