Video Actorul Ian Ziering din serialul „Beverly Hills” s-a luat la bătaie cu mai mulți motocicliști, pe o stradă din Los Angeles

Data actualizării: Data publicării:
Actorul Ian Ziering din serialul „Beverly Hills”
Actorul Ian Ziering din serialul „Beverly Hills”. Foto: Profimedia

Actorul Ian Ziering din serialul „Beverly Hills, 90210” a fost implicat într-o bătaie cu un grup de motocicliști, duminică, 31 decembrie, pe Hollywood Boulevard din Los Angeles, relatează Fox News, care citează TMZ. 

În înregistrarea video obținută de TMZ, se vede mașina lui Ian Ziering înconjurată de mai mulți motocicliști pe Hollywood Boulevard. La un moment dat, actorul coboară din mașină și îl lovește cu pumnul pe unul dintre motocicliști. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu este clar ce l-a determinat pe Ziering să reacționeze în acest mod. O sursă a declarat că e posibil ca autovehiculul actorului să fi fost lovit. 

După ce a sărit la bătaie, Ziering a fost înconjurat de motocicliști care au început să-l lovească cu pumnii. În încercarea de a se salva, actorul a fugit pe o stradă aglomerată. 

Nimeni care privea sau filma incidentul nu a sărit să-l ajute pe actor. În cele din urmă, Ziering a reușit să scape pe Hollywood Walk of Fame înainte de a se întoarce la vehiculul său și de a pleca.

Mai multe imagini AICI

Potrivit TMZ, a fost întocmit un raport de poliție, iar Ziering figurează ca victimă. Actorul nu a avut nicio reacție despre incident, nici măcar pe rețelele sociale.

Departamentul de Poliție din Los Angeles nu a oferit mai multe detalii în legătură cu acest incident. 

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri