„Au intrat separat, au ieșit împreună”. Scandal de infidelitate în monarhia daneză. Prințul Frederik, surprins cu o femeie în Spania

Data publicării:
frederik printul mostenitor al danemarcei
Monarhia daneză este în mijlocul unui scandal de proporții după ce o revistă spaniolă a publicat „imagini exclusive” care sugerează că prințul moștenitor Frederik al Danemarcei a avut o relație intimă cu o femeie în Spania. FOTO: Profimedia Images

Monarhia daneză este în mijlocul unui scandal de proporții după ce o revistă spaniolă a publicat „imagini exclusive” care sugerează că prințul moștenitor Frederik al Danemarcei a avut o relație intimă cu o femeie în Spania. Genoveva Casanova, presupusa amantă, a negat că ar avea vreo relația cu acesta, scrie 7sur7.be.

Scandalul a început după ce pe coperta ultimului număr al revistei spaniole Lecturas au apărut imagini cu Frederik alături de o altă femeie, ceea ce a alimentat zvonurile că prințul o înșală pe Mary, soția lui. Publicația a dezvăluit că femeia care apare în fotografii este Genoveva Casanova.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotografiile au fost făcute la Madrid, în 25 octombrie, în timp ce soția lui Frederik, Mary, se afla la New York pentru a ține un discurs.

Potrivit redactorului-șef al revistei Lecturas, cei doi au petrecut aproape 12 ore împreună, făcând lucruri pe care „doar doi oameni care se cunosc foarte bine le fac împreună”. Și-au petrecut după-amiaza împreună într-un parc și s-au îndreptat spre casa femeii în jurul orei 19.00. „Au intrat separat, dar au ieșit împreună. Au petrecut aproximativ două ore în casa ei și când au ieșit, aveau alte haine”, a scris presa.

Au mers apoi la un restaurant unde au petrecut seara, departe de ochii celorlalți clienți: „S-au așezat într-un colț.” Potrivit revistei spaniole, cei doi au stat până după ora 1 noaptea. „S-au dus cu  mașina la ea acasă, unde au petrecut toată noaptea împreună.” 

Redactorul-șef al revistei spaniole asigură că fotografii săi au monitorizat casa toată noaptea. „În jurul orei 8:30, Frederik a părăsit casa cu o valiză mică și a fost preluat de o mașină de serviciu de la Ambasada Daneză, care l-a dus la Terminalul 4, de unde pleacă zborurile private.”

Zvonurile s-au răspândit rapid dincolo de granițele Spaniei. Confruntată cu amploarea acestui scandal, Genoveva Casanova a declarat: „Neg categoric acuzațiile privind o relație romantică între prințul Frederik și mine”, a spus ea, apoi a adăugat: „Fiecare acuzație nu numai că este complet lipsită de adevăr, dar și denaturează faptele în mod răutăcios. Această problemă este analizată de avocații mei, care vor lua măsurile necesare pentru a-mi proteja drepturile la onoare, adevăr și intimitate.”

Și Casa regală daneză a reacționat la aceste zvonuri: „Politica noastră de ani de zile este de a nu comenta sau confirma niciun detaliu legat de chestiuni private. În plus, am dori să subliniem angajamentul nostru de a respecta intimitatea membrilor familiei regale, inclusiv a prințului moștenitor”. Un discurs rar care vine chiar în momentul în care Regele Felipe al Spaniei și Regina Letizia își încep vizita de stat în Danemarca.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri