Elon Musk îl trolează pe Andrew Tate: „E mai bine să faci pizza acasă”

Data publicării:
musk tate
Elon Musk (stânga) și Andrew Tate (dreapta). Foto: Profimedia Images

Miliardarul Elon Musk a scris pe Twitter un mesaj ironic la adresa milionarului-influencer Andrew Tate, care și-ar fi divulgat prezența în România înainte să fie reținut de DIICOT.

„Câteodată e pur și simplu mai bine să faci pizza acasă”, a scris Elon Musk sâmbătă pe Twitter, rețea pe care o conduce.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un videoclip realizat cu puțin timp înainte de arestarea lui, după o dispută pe Twitter cu activista de mediu Greta Thunberg, Tate a apărut în fața camerei cu o cutie de Jerry’s Pizza, companie din România.

Unii au speculat că aceste imagini ar fi arătat unde se află Andrew Tate, urmărit de DIICOT din aprilie, după ce Poliția și procurorii au găsit în vila din Voluntari a lui Andrew şi Tristan Tate o tânără cu cetăţenie americană, dar și o româncă.

Cei doi frați milionari britanici se află de vineri în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați de trafic de persoane și viol.

Pe lângă cei doi britanici, au fost emise mandate de arestare și pentru două femei cu cetățenie română, bănuite de complicitate în acest caz. Una dintre ele este fostă polițistă la o secție de poliție din București, care s-a retras din activitate înainte de a se alătura acestei grupări de criminalitate organizată, pe care, spun anchetatorii, cei doi frați - Andrew și Tristan Tate ar fi întemeiat-o în România încă de anul trecut.

Cel puțin 6 tinere ar fi fost exploatate de aceștia, convinse să se alăture grupării prin metoda „loverboy” și apoi șantajate, amenințate, obligate să producă materiale pornografice care erau vândute apoi prin intermediul unei platforme online cu plată, în beneficiul celor doi frați.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri