Sari la conținut
News Alert

Barbra Streisand a dezvăluit că şi-a clonat de două ori câinele preferat

Barbra Streisand a dezvăluit că şi-a clonat de două ori câinele preferat, Samantha, care a murit anul trecut, la vârsta de 14 ani.

caini barbra streisand foto instagram

Foto: Instagram

Artista a făcut dezvăluirea în cadrul unui interviu acordat revistei Variety, explicând că doi pui de câine pe care îi are - Miss Violet şi Miss Scarlett, sunt clone ale câinelui ei preferat, Samantha, din rasa Coton du Tulear.

Înainte ca Samantha să moară, Barbra Streisand i-a prelevat celule din cavitatea bucală şi din stomac, astfel încât animalul să poată fi clonat.

 

Happy New Year from my three girls... Pink, Blue & Violet.

O postare distribuită de Barbra Streisand (@barbrastreisand) pe

„Puii au personalităţi diferite. Aştept să mai crească ca să văd dacă au ochii căprui ai Samanthei şi seriozitatea ei”, a spus Streisand.

Artista a explicat că a numit puii Miss Scarlett şi Miss Violet pentru că îi îmbracă în haine roşii şi, respectiv, în nuanţa lavandei, astfel încât să îi poată deosebi.

Barbra Streisand, născută pe 24 aprilie 1942, este o renumită cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi producătoare americană, care s-a remarcat în domenii multiple ale industriei de divertisment şi a fost recompensată cu numeroase premii - două premii Oscar, 10 premii Grammy, cinci premii Emmy, un premiu Tony şi nouă Globuri de Aur.