Bebelușul cu peste 100.000 de followeri pe Instagram, dinainte să se nască

Data publicării:
calihee nou nascut bebelus
FOTO: Instagram

Famila „The Bucket List”, care a devenit cunoscută în mediul online pentru modul nonconformist pe care l-au ales pentru a-și trăi viața, se bucură de venirea pe lumea al celui de-al treilea copil. Bebelușul avea cont de Instagram dinainte să se nască.

calihee nou nascut bebelus
FOTO: Instagram

Micuța Calihan Gee este cel mai nou membru al familiei „The Bucket List”, iar la nicio săptămână de viață, contul ei de Instagram este urmărit de mai bine de 140.000 de persoane, potrivit The Sun.

Părinții, Garrett și Jessica, în vârstă de 30, respectiv 32 de ani, au atras peste un milioan de oameni care le admiră pozele din excursii.

bucket list family 2
FOTO: Instagram

Instagramul lui Calihan avea deja 100.000 de followeri încă dinante să se nască, deși nu avea fotografii postate, înafară de o ecografie.

Luni, părinții au publicat prima poză și un videoclip cu cel mai mic copil al lor, care a fost vizionat de peste un milion de ori.

Bucket List Family a devenit cunoscută după ce cuplul a decis să vândă tot ce au ca să călătorească în toată lumea pentru tot restul vieții, alături de copiii lor.

faamilia bucket list
FOTO; Instagram

Decizia au luat-o după ce antreprenorul Garrett Gee a vândut o aplicație către Snapchat în 2014. Afacerea le-a adus lui Gee și partenerului său suma de 54 de milioane de dolari. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri