Sari la conținut

Cea mai îndrăgită familie din NBA

Este unul dintre cei mai buni jucători din NBA ai momentului, a doborât numeroase recorduri la baschet şi are doi copii. Este vorba de Stephen Curry, baschetbalistul de doar 28 de ani care joacă la Golden State Warriors.

Stephen Curry este, în momentul de faţă, cel mai valoros jucător de baschet din istoria NBA. Este fiul fostului baschetbalist Dell Curry şi fratele mai mare al actualului jucător NBA, Seth Curry.

Stepehn Curry este căsătorit cu Ayesha, iubita sa din liceu şi au împreună două fiice, Ryan, în vârstă de un an şi Riley, în vârstă de trei ani. Fiica cea mare a jucătorului din NBA este deja celebră.

Oamenii o recunosc pe ea mai repede decât pe mine sau decât pe Ayesha şi dacă mergem undeva fără ea, asta e prima întrebare pe care o auzim. Unde este Riley”, spune Stepehn Curry.

„Nu am vrut niciodată s-o descurajez, s-o trag în spate. Vreau să fie cât vrea ea de directă şi de spontană, dar în acelaşi timp..nu ştiu..mi-e frică! Nu ştiu ce vom face”, afirmă Ayesha Curry.

„Trebuie să fi pregătit pentru orice şi să nu ignori lucrurile minore. Să nu ignori lucrurile mărunte pentru că nu vei putea niciodată să...poţi să-ţi faci câte planuri vrei, dar vei da de multe obstacole şi trebuie să poţi să te bucuri de tot ce vine odată cu treaba asta. Nopţi nedormite, trezitul devreme, plânsete, noi modalităţi de a-ţi gestiona timpul. Toate lucrurile astea sunt amuzante tocmai pentru că ştii că le faci pentru o bucată din tine aşa că bucuraţi-vă de perioada asta”, spune Stephen Curry.

Familia lui Stephan Curry este cea mai îndrăgită familie din NBA. Americanii i-au numit „Prima Familie a Ligii Profesioniste de Baschet”.