Sari la conținut

Cum e să pilotezi un Boeing 717? Răspunsul unei tinere pilot, în vârstă de 24 de ani

Lindy Marielle Kats, în vârstă de 24 de ani, a atras atenția internauților după ce a început să publice pe Instagram fotografii cu ea la locul de muncă, mai exact la manșa unui avion uriaș.

pilot lindy 1

FOTO: Instagram

Femeia, născută în Olanda, trăiește o viață despre care mulți ar spune că este de vis, doarece s-a plimbat în jurul lumii datorită jobului său, de pilot. Peste 80.000 de persoane urmăresc pozele și poveștile publicate de tânără.

Potrivit paginii ei de LinkeIn, ea pilotează un Boeing 717 și a ajuns deja la 1.200 de ore de zbor, notează Business Insider.

Lindy a declarat pentru The Sun: „Să descoperi lumea, chiar dacă e în timp ce lucrez, ori în timpul meu liber este cea mai plăcută senzație”.

Să vezi lumea din cer, să simți puterea motoarelor în mâinile tale atunci când decolezi, să pilotezi o aeronavă uriașă, uneori pe vreme urâtă și să reușești să aterizezi lin îți dă o senzație minunată”, a declarat tânăra.

pilot lindy 3

FOTO: Instagram

E de nedescris ce simți atunci când apeși accelerația și decolezi, simți puterea motoarelor. Iubesc să zbor și să mă bucur de priveliștile pe care zborul mi le oferă”.

pilot lindy 8

FOTO: Instagram

Inițial, am crezut că este foarte greu și scump să ajungi pilot, însă după ce m-am documentat puțin, mi-am dat seama că nu este așa. E nevoie de multă muncă și studiu aprofundat, dar dacă îți dorești mult, cu siguranță merită efortul”, precizează tânăra.

Fata spune că și-a deschis contul de Instagram pentru a ține legătura mai ușor cu familia ei, însă nu se aștepta ca atâta lume să fie interesată de viața ei.

Nu cred că faptul că sunt femeie a fost vreodată o problemă pentru jobul meu. Colegii mai glumesc uneori, dar nu mă supăr ușor”.

pilot lindy 6

FOTO: Instagram

Majoritatea pasagerilor nu sunt deranjați că au o femeie pilot, dar sunt și alții de modă veche care vor să vină mai aproape de carlingă ca să se asigure că e cel puțin un bărbat pilot. Oricine poate avea o părere și nu mă deranjează”, spune tânăra.

Pe aceeași temă