Spitalele din Bucureşti care asigură asistență medicală în minivacanţa de 1 Mai

Data publicării:
bolnavi spitale mediafax 1

FOTO: MediafaxFoto

Astfel, de vineri şi până luni vor asigura permanent asistenţa medicală Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) va avea program normal de lucru în perioada 1-3 mai, solicitările populaţiei fiind preluate la numărul unic de urgenţă 112. În această perioadă, Serviciul de Ambulanţă va asigura şi eliberarea de certificate constatatoare de deces.

„În această perioadă, vom lucra la capacitatea normală, nu au fost aprobate concedii şi nici recuperări. Pentru intervalul 1-3 mai, vom suplimenta cu trei numărul de echipaje”, a declarat, pentru Mediafax, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din Sectorul 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri