CONCURS. Studenții la regie de film își pot realiza filmul cu sprijinul Digi24

Data publicării:
afis 20campanie 2037903-38067

Realizatorii emisiunii „Ca-n filme” şi-au propus să facă mai mult decât să ofere iubitorilor genului noutăţi, subiecte şi personalităţi din lumea cinematografiei. Ei şi-au îndreptat atenţia către cei care sunt la început de drum în ale producţiei de film şi vor să le dea o mână de ajutor pentru a-şi împlini un vis... primul lor vis.

Toată lumea ştie cât de greu este să faci un film, într-o societate în care investiţia în proiecte culturale este aproape inexistentă. Iar, dacă mai eşti şi student, asta devine misiune imposibilă. Tocmai din acest motiv, echipa „Ca-n filme” organizează un concurs care se adresează studenţilor la UNTC şi Hyperion, secţia Regie de film.

În perioada 5-15 decembrie 2012, viitorii regizori de film de la cele două universităţi pot trimite proiecte de film documentar, însoţite de o prezentare, pe adresa de mail ca.nfilme@digi24.ro. După această etapă, realizatorii emisiunii vor desemna câştigătorul. Iar premiul nu este deloc de neglijat, el constând în sprijin tehnic pentru realizarea filmului documentar propus, la care se adaugă un stagiude pregătire de două luni, plătit, în cadrul programelor DigiWorld şi DigiLife.

Regulamentul concursului este disponibil pe www.digi24.ro/canfilme. Toţi cei care vor să arate că au ceva de spus în industria cinematografiei româneşti sunt aşteptaţi să-şi trimită proiectele iar filmul câştigător are şanse să fie lansat foarte curând.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri