Sari la conținut

Ryan Reynolds va îmbrăca din nou costumul de supererou în „Deadpool 2”

În cadrul convenției CinemaCon 2016, care s-a desfășurat în perioada 11-14 aprilie la Caesars Palace din Las Vegas, copreședinta studioului Fox, Stacey Snider, a confirmat oficial zvonurile cu privire la „Deadpool 2”, care va beneficia de colaborarea aceleași echipei creative a primei pelicule.

Astfel, Ryan Reynolds va intra din nou în pielea personajului principal, în timp ce Tim Miller, care a debutat ca regizor de lungmetraje în primul „Deadpool”, va realiza și continuarea. Au fost cooptați, de asemenea, scenariștii primei părți, Rhett Reese și Paul Wernick.

„Deadpool”, care a fost lansat pe ecrane în februarie anul acesta, a avut un succes uimitor cu încasări de peste 757 de milioane de dolari în lume, deși a avut un buget de numai 58 de milioane de dolari, potrivit site-ului de specialitate Box Office Mojo.

„Deadpool”, care face parte din prolificul univers Marvel, a reușit să doboare și recordul de încasări la nivel mondial pentru un film nerecomandat minorilor (Rated R).

Configurată ca o relatare foarte ireverențioasă în jurul unui antierou, „Deadpool” prezintă povestea unui fost agent al forțelor speciale care după un experiment eșuat capătă puteri supranaturale.