VIDEO După 27 de ani, RoboCop revine pe marile ecrane. Filmul a avut premiera mondială la Londra

Data publicării:
RoboCop

Noua versiune a celebrului film science-fiction RoboCop a avut joi premiera mondială la Londra. Are toate ingredientele unui film de succes: acţiune, suspans şi efecte speciale uimitoare. Criticii spun că filmul este la fel de bun ca versiunea originală din 1987.

RoboCop 2014, afiş oficial

RoboCop în versiunea 2014 reia povestea lui Alex Murphy (interpretat de Joel Kinnaman), poliţistul rănit mortal la datorie care revine la viaţă jumătate om-jumătate robot, decis să continue lupta împotriva corupţiei şi criminalităţii. Acţiunea se petrece în Detroit-ul anului 2028, când războaiele se poartă cu ajutorul dronelor, iar soldaţii roboţi patrulează prin oraşe.

Pe lângă acţiune şi suspans, regizorul Jose Padilha reia tema „om versus maşinărie” cu toate implicațiile sale etice, legale, sociale sau ştiinţifico-medicale.

Din distribuţia noului Robocop mai fac parte Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson şi Abbie Cornish.

Noul RoboCop are două costume diferite: unul argintiu, mai puţin agil, amintind de designul celui din filmul original, iar cel de-al doilea - negru, mai elegant, mai uşor şi mai agresiv.

Criticii spun că filmul este la fel de bun ca versiunea originală din 1987, semnată de Paul Verhoeven, care a intrat în antologia filmelor science-fiction ale secolului XX.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri