100 de ani de la nașterea Mariei Tănase. Trupa Pink Martini lansează un cover

Data publicării:
pink

O lume întreagă îi aduce un omagiu impresionant Mariei Tănase astăzi, când se împlinesc 100 de ani de la naşterea celei spranumite „Privighetoarea". Trupa Pink Martini lansează un cover după cântecele ei, iar motorul de căutare Google afişează un logo cu chipul cântăreţei.

Americanii de la Pink Martini lansează piesa „Până când nu te iubeam", parte din noul album al trupei care va fi promovat printr-un turneu internaţional ce va cuprinde şi un concert la Bucureşti, pe 15 octombrie.

Anul trecut, în timpul spectacolului din capitală solista Pink Martini a cântat în premieră această piesă în limba română.

Şi Google o omagiază pe Maria Tănase. Motorul de căutare şi-a modificat special logo-ul. Litera G a fost înlocuită de chipul cântăreţei, iar litera O este reprezentată de un microfon. Portalul îşi schimbă logoul ocazional, pentru a marca un anumit eveniment major sau pentru a celebra o personalitate marcantă. În ultimii ani, Google a dedicat logo-ul mai multor români, printre care Constantin Brâncuşi, George Enescu sau I.L. Caragiale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri