A murit Prince. Presă: Vedeta ar fi fost tratată pentru supradoză cu narcotice acum o săptămână

Data publicării:
GettyImages-52461876

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES 

În timp ce reprezentanții săi susțineau că a fost tratat pentru gripă, au apărut semne de întrebare asupra faptului, că deși mai aveau 48 de minute până la destinație a fost efectuată o aterizare neprevăzută.

Multiple surse din Molline susțin că Prince a fost dus de urgență la spital unde doctorii i-au administrat un antidot care în mod obișnuit se administrează pentru a contracara efectele unor narcotice.

Sursele susțin că doctorii l-au sfătuit pe Prince să stea în spital 24 de ore. Apropiații cântărețului au cerut un salon privat, însă au fost refuzați. Acesta ar fi fost motivul pentru care cântărețul a plecat trei ore mai târziu din spital.

Potrivit informațiilor primite de către TMZ.com, Prince „nu se simțea bine” când a plecat. În momentul de față autoritățile din Minnesota încearcă să obțină înregistrările de la spitalul din Moline pentru a ajuta la determinarea cauzei decesului.

Deocamdată, poliţia s-a limitat doar să anunţe într-un comunicat că artistul în vârstă de 57 de ani a fost găsit inconştient într-un ascensor din clădirea studioului său de înregistrări, lângă Minneapolis. Medicii de la ambulanţă au încercat să-l resusciteze, dar fără succes, iar după 24 de minute a fost pronunţat decesul. O autopsie este programată pentru azi.

Rogers Nelson, cunoscut drept Prince, s-a născut pe 7 iunie 1958 în Minneapolis.

Prince a devenit o vedetă internațională în 1982, după albumul său de debut „1999”. Au urmat o serie de hit-uri care i-au adus șapte premii Grammy. A vândut de-a lungul carierei sale peste 100 de milioane de albume.

Citiți și:

A murit cântărețul Prince

Mesajele vedetelor după moartea cântărețului Prince

DIGIMATINAL | Presa străină abundă în elogii la adresa lui Prince

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri