Adele este cea mai bogată cântăreața britanică, potrivit clasamentului ziarului The Sunday Times

Data publicării:
adele- GettyImages-500440316

 

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES 

Autoarea hitului „Hello” a acumulat 35 de milioane de lire (50,1 milioane de dolari) față de lista de anul trecut, ceea ce o plasează pe locul 30 între vedetele pop și rock din Marea Britanie și Irlanda cu cele mai mari averi.

„Nu există o altă femeie care să-și fi sporit veniturile mai mult decât Adele. Ea și-a depășit chiar și confrații masculini, notează Ian Coxon, care a redactat această listă în ultimele două decenii.

Doar trei femei apar pe primele locuri ale acestui clasament, în fruntea căruia se află Paul McCartney, care împreună cu soția sa, Nancy Shevell, deține o avere estimată la 760 de milioane de lire (1,089 miliarde de dolari).

Membrii trupei Rolling Stones — Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts și Ronnie Wood — au o avere în comun de 630 de milioane de lire (903 milioane de dolari) devansându-i pe irlandezii de la U2, clasați pe locul trei, cu 500 de milioane de lire (717 milioane de dolari).

Pe locul patru în acest clasament figurează Elton John, cu o avere de 280 de milioane de lire (401 milioane de dolari) și care, potrivit The Sunday Times, a donat săptămâna aceasta 26,8 de milioane de lire (38,4 de milioane de dolari) în scopuri caritabile, mai ales prin fundația sa de luptă împotriva SIDA.

Clasamentul întocmit de ziarul britanic o include și pe Olivia, văduva fostului membru Beatles George Harrison, și pe fiul lor Dhani, cu o avere de familie de 220 de milioane de lire (315 milioane de dolari) și pe văduva lui David Bowie, Iman Abdulmajid, și fiul cântărețului, Duncan Jones, cu o avere de 90 de milioane de lire (129 milioane de dolari).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri