Au dat 500 de dolari pe un depozit și au găsit 7,5 milioane de dolari. Ce s-a întâmplat

Data actualizării: Data publicării:
storage-wars

Niciodată nu știi peste ce ai putea da într-un depozit abandonat: gunoaie sau adevărate comori. Povestea incredibilă a unei femei o dovedește.

storage-wars
Dan Dotson, una dintre vedetele emisiunii ”Războiul depozitelor”, a dezvăluit că o femeie i-a spus că a găsit 7,5 milioane de dolari într-un seif

Doi soți americani au avut parte de o surpriză de proporții după ce au cumpărat un depozit: au dat 500 de dolari și au găsit cu 7,5 milioane de dolari.

Incredibila întâmplare a fost povestită de Dan Dotson, una dintre vedetele emisiunii ”Războiul depozitelor”. El a dezvăluit că, în timpul unei licitaţii din Indio, California, o femeie a venit la el și i-a spus că soţul ei a cumpărat pentru şeful său o unitate cu 500 de dolari, care avea un seif în interior. ”Prima persoană pe care a chemat-o să-l deschidă nu a reuşit. Au chemat o a doua persoană, care a reuşit. De obicei seifurile sunt goale, dar de această dată nu a fost. Înăuntru erau 7,5 milioane de dolari cash”, a povestit pe Twitter Dan Dotson.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Însă, comoara a adus și probleme. Noii proprietari au fost contactaţi de un avocat al vechilor proprietari ai depozitului, iar după mai multe negocieri, cei care au găsit banii au acceptat să păstreze 1,2 milioane de dolari şi au returnat restul de 6,3 milioane.

Dan Dotson nu a dezvăluit identitatea cumpărătorilor care au făcut descoperirea, dar a oferit presei fotografii cu banii, scrie Daily Mail.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri