Biuf, câinele care a făcut o pasiune pentru skateboard

Data publicării:
caine-4

Nimeni nu ar fi bănuit în urmă cu şase luni că Biuf, buldogul din Lima, se va îndrăgosti atât de mult de placa de skateboarding încât să nu mai vrea să se despartă de ea. Totul a început de la un simplu experiment al stăpânului. În scurt timp, însă, Biuf a devenit un adevărat maestru al sportului cu placa.

„Biuf este un buldog englez care mai are puţin şi împlineşte 15 luni. Face skateboard de când avea nouă sau zece luni. A învăţat mai ales pentru că l-am educat cu multă răbdare, cu dragoste. La început, l-am pus pe placă şi l-am împins până când şi-a descoperit propria sa tehnică, pe care o numim "unicul stil Biuf"”, a explicat stăpânul său.

Buldogul are chiar şi un cont pe Facebook, unde sunt prezentate cele mai mare realizări ale patrupedului. Iar succesul i-a îndemnat şi pe alţi stăpîni să-şi antreneze căţeii în tainele acestui sport.

Năstruşnicul şi talentatul Biuf a ajuns o adevărată vedetă şi pe YouTube, unde înregistrările sale au adunat zeci de mii de vizualizări în numai câteva zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri