Cadou de Crăciun pentru ascultătorii Chill FM: 10% reducere la concertele Pink Martini

Data actualizării: Data publicării:
pink martini

Chill FM, cel mai tânăr post de radio al Grupului Digi, va fi partenerul media al concertelor susținute de Pink Martini în 2020 în România. Și pentru că Chill FM vrea să le mulțumească ascultătorilor săi pentru fidelitate, le-a pregătit acestora o ofertă de nerefuzat: cadoul de Crăciun deja împachetat și planurile făcute pentru 30 și 31 martie 2020. Fanii radioului Chill FM pot intra până pe 24 decembrie pe eventim.ro, folosind codul CHILLFM, pentru a beneficia de o reducere de 10%.

"Întreg proiectul a pornit de la o idee. Am dorit să facem cu Chill FM o campanie de Crăciun care să ofere oamenilor ceea ce noi iubim cel mai mult. Muzica. Norocul a făcut ca fix atunci când noi "coceam" campania asta să primim propunerea de a susține Pink Martini la București în două concerte în 2020.Este cadoul nostru de Crăciun pentru toți cei care ascultă Chill FM. Ascultați Chill FM!", spune Dragoș Vulgaris, manager Chill FM.

După ce în decembrie 2018 Pink Martini, “cea mai mare orchestră mică”, a cântat la București piese cu tematică de iarnă, dar și cântece românești ale Marei Tănase, în 2020, artiștii se întorc în data de 30 martie 2020, la Sala Palatului și 31 martie, la Fratelli Studios, pentru două noi reprezentații, alături de solista China Forbes, una dintre cele mai îndrăgite voci feminine din lume.

Pentru concertul de la Sala Palatului, prețul biletelor variază între 120 lei, Categoria IV și 250 lei, Categoria I. Pentru concertul de la club Fratelli Studios, prețul unui bilet cu loc în picioare este de 250 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri