Sari la conținut

Cea mai îndrăgită vedetă Disney vine la București

Fanii din România vor avea şansa să-şi vadă artiştii preferaţi din lumea Disney pe 2 septembrie, în Piaţa Constituţiei.

- Salut, România!

- Salut, România! Suntem foarte nerăbdători să cântăm şi să dansăm pentru prima dată cu voi toţi. Vă aşteptăm în septembrie.

Violetta şi ceilalţi artişti din producţia cu acelaşi nume au creat o adevărată isterie în România. Copiii cântă, dansează şi se comportă precum idolii lor. Preferată este, însă, Martina Stoessel, tânăra de doar 18 ani care interpretează rolul Violettei.

- Îmi place cum se îmbracă, cum cântă şi cum se comportă.

- Îmi place părul ei.

- Cel mai mult şi cel mai mult îmi plac cărţile cu Violetta.

- Am tricouri, revistele violetta, jurnalele Violetta, brăţări, elastice, bentiţe... de toate.

Şi Maria, cel mai mic reporter de la Digi24, este fan declarat al artistei.

Maria Ivan, reporter "Jurnal pentru copii": „Îmi place cum cântă, îmi place cum dansează şi am toate lucrurile posibile cu ea în casă. Am coperţi de caiete, caiete, creioane, ascuţitoare.

Violetta a vândut peste 3 milioane de cărţi şi un milion de jurnale numai în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, iar vânzările continuă să crească.

Andreea Gheorghe, organizator: „Părinţii vin după copii. Atâta timp cât copiii au o pasiune, părinţii susţin această pasiune. Asta se vede prin simplu fapt că vin aici cu cei mici şi stau şi aşteaptă şi se bucură împreună cu ei.

Scopul serialului care a făcut-o cunoscută pe Violetta în întreaga lume nu este, însă, doar unul comercial.

Maria Ivan, reporter "Jurnal pentru copii": „Am învăţat de la Violetta că dacă iubeşti cu adevărat pe cineva nu trebuie să te desparţi de el sau de ea.

Cei care nu şi-au cumpărat până acum bilete pentru concertul din Piaţa Constituţiei, încă o mai pot face. După numeroasele solicitări din ultimele săptămâni, numărul biletelor a fost suplimentat.

Digimatinal şi Violetta te premiază!

Răspunde primul, pe Facebook, într-un comentariu, la întrebarea zilei despre Violetta şi câştigi zilnic o invitaţie dublă, la concertul pe care vedeta îl va susţine la Bucureşti.

Iar astăzi avem prima întrebare pentru dumneavoastră. Aşadar, scrieți-ne pe Facebook: În ce an s-a lansat serialul Violetta?