Cea mai mare poză de grup va fi imortalizată de Revelion, în Piaţa Constituţiei

Data publicării:
piata constitutiei arcub 1

(Foto: Facebook)

Pentru a apărea în fotografia de Anul Nou a bucureştenilor, cei interesaţi trebuie doar să fie prezenţi la „Revelionul Bucureştiului”, organizat în Piaţa Constituţiei de Primăria Capitalei, prin intermediul ArCuB.

„Rar se întâmplă ca la o petrecere să ai alături peste 40.000 de prieteni şi, apoi, să-i poţi vedea pe toţi în fotografie (...) Uriaşa poză de la „Revelionul Bucureştiului” va fi pentru toţi un prilej de a se mândri cu atmosfera efervescentă de care s-au bucurat în cea mai importantă noapte din an”, se spune în comunicat.

În Piaţa Constituţiei, „Revelionului Bucureştiului” va începe de la ora 20.00, iar accesul la eveniment este gratuit.

Seara va fi deschisă de trupa de percuţionişti Barbarossa, care vor prezenta în premieră un spectacol plin de suspans, ce îmbină dansul şi jongleriile cu torţe aprinse. De asemenea, atmosfera din noaptea de Revelion se va încinge prin concertul susţinut de Mandinga. Până spre miezul nopţii, publicul din Piaţa Constituţiei va putea urmări recitaluri live ale unor vedete precum: Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana şi Voltaj.

Către miezul nopţii, What’s Up feat. DeMoga Music, împreună cu noile nume ale muzicii autohtone - Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally -, vor crea un moment unic, fiind acompaniaţi de un număr impresionant de percuţionişti, pe acordurile melodiei „La mulţi ani”. După numărătoarea inversă, bucureştenii vor păşi în noul an într-o atmosferă efervescentă, amfitronii serii fiind Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea şi Andreea Bănică).

Municipalitatea şi-a propus astfel să le ofere cetăţenilor Capitalei atmosfera de sărbătoare dezlănţuită în celebrele evenimente similare din Times Square (New York) sau Champs-Élysées (Paris).

Petrecerea din Piaţa Constituţiei, recitalurile vedetelor invitate şi reacţiile publicului vor fi transmise live pe ecranele uriaşe, amplasate pe Bulevardul Unirii şi în Piaţa Unirii.

Întâmpinarea Anului Nou în Piaţa Constituţiei a devenit un obicei pentru mulţi dintre bucureşteni, evenimentul fiind organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ArCuB, de 6 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri