Sari la conținut

CONCURS „Turist Acasă”. Câștigătorul este Alexandru Danu, cel care a imortalizat Transfăgărășanul

Fotografia câștigătoare!

ACTUALIZARE: FINAL CONCURS! Concursul "Fii Turist acasă şi câştigă un premiu de vacanţă" a luat sfârşit! Le mulţumim tuturor celor care ne-au trimis poze din vacanţele lor. Câştigătorul Marelui Premiu, un aparat foto profesional CANON, este Alexandru Danu, cel care a imortalizat Transfăgărăşanul (foto sus).


 

Odată cu această emisiune, difuzată în fiecare duminică de la ora 15.20, un nou concurs debutează la Digi24.

Concursul cu premii FII TURIST ACASĂ ŞI CÂŞTIGA UN PREMIU DE VACANŢĂ, se va desfăşura în perioada 11 iulie-31 august 2014 iar cele mai spectaculoase imagini vor fi difuzate pe Digi24 HD, în cadrul emisiunii “Turist Acasă”.

Dacă vrei să participi, este foarte simplu! Tot ce trebuie să faci este să dai LIKE paginii de FB a Digi24 HD şi să încarci pe pagina de Facebook poze si filmuleţe din vacanţă. Te poţi înscrie cu maxim două poze şi o înregistrare video, care să scoată în evidenţă cele mai bune, cele mai frumoase, cele mai scumpe, mai ieftine sau mai spectaculoase locuri de petrecut vacanţa în România şi în străinătate.

Afli dacă ai câştigat în fiecare luni, când vor exista trageri la sorţi pentru un încărcător portabil Pebble, iar la finele fiecărei luni se va extrage marele premiu, un aparat foto marca CANON.

Emisiunea „Turist Acasă” poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 15.20, pe Digi24 HD şi online pe www.digi24.ro.