Premiu pentru campania grupului Digi "Avem același sânge"

Data actualizării: Data publicării:
premku pentru campania avem acelasi sange, carla tanasie pe scena
Premiu pentru campania "Avem același sânge". FOTO: Facebook Carla Tănasie

Campania grupului Digi "Avem același sânge" începe acest an cu un premiu acordat la categoria "Campanii de sustenabilitate", la gala Comma Communication Awards. Digi24 va continua demersul și în acest an și vom pleda pentru reorganizarea sistemului de transfuzii din România, un sistem învechit, deși e considerat de importanță strategică.

Carla Tănasie, jurnalist Digi24: "Am vrut să fie o campanie pe termen lung. A ținut un an de zile. Au venit alături de noi peste 4 mii de donatori și lor le dedic acest premiu. Acești 4 mii de donatori au donat peste 2 mii de litri de sânge care au ajutat peste 13 mii de pacienți." 

Campania a început pe 1 decembrie 2022 și a ajuns în 20 județe.

Carla Tănasie, jurnalist Digi24: "Vreau să dedic acest premiu, dar și pe toate celelalte pe care le-a primit campania "Avem același sânge" celor peste 4 mii de donatori, dar și personalului medical a centrelor de transfuzie, care a fost alături de noi și fără de care această campanie nu ar fi fost posibilă. Le mulțumesc și colegilor de la Digi24 pentru că au fost în această campanie alături de mine. Le mulțumesc coordonatorilor de redacție și grupului Digi pentru că au susținut acest proiect".

Campania Digi24 "Avem același sânge" va avea prima ediție din acest an pe 29 martie. De această dată, partenerii noștri vor fi companii private.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri