Cristi Minculescu: „Ne este dor de scenă. Noi avem un caz mai special în ceea ce privește publicul”

Data publicării:
cristi minculescu

Cristi Minculescu a fost invitatul surpriză în Matinalul Digi FM de joi dimineață. El a povestit cum a avut un concert programat în luna martie, reprogramat, din cauza pandemiei, în aprilie, apoi amânat din nou pentru octombrie.

Ne este dor de scenă. Aș minți dacă aș zice că nu. Pentru că ești într-un circuit de atâta amar de vreme, iar dacă mai adăugăm și că ultima noastră cântare a fost pe 7 martie la Hunedoara, vă dați seama. Cântatul e un fel de motivație permanentă. Ne-a fost tare dor de public. Noi avem un caz mai special în ceea ce privește publicul, de-a lungul istoriei. Ne-am dat seama de ce public avem în măsura în care a putut fi alături de noi până în decembrie ’89, la câte suspendări am avut. ”, spune Cristi Minculescu.

Radu Paraschivescu și-a reamintit că a fost la concertele Iris în anii ’80, dar și de atmosfera „înfierbântată” din sălile în care cântau. La rândul său, Cristi Minculescu și-a exprimat aprecierea cărțile scrise de Radu Paraschivescu, despre care spune că îi luminează ziua.

„Radu, mă bucur enorm că te aud. Am citit toate cărțile pe care le-ai scris, o aștept pe următoarea. Mă bucur când îți găsesc cărțile pentru că nu prea se găsesc. Te felicit, te îmbrățișez cu mult drag. „Omul care mută norii” a fost o carte extraordinară. Îți mulțumesc pentru tot ce ai scris de-a lungul timpului”, a spus Cristi Minculescu.

Poți urmări aici întregul interviu cu Cristi Minculescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
Vizual_CP (1)
Radu Paraschivescu revine, din 9 ianuarie, în emisiunea „2 Matinali și Jumătate”
Matinalii Digi FM
Prudență de sărbători și pentru Matinalii Digi FM
paraschivescu
Târg online de carte cu peste un milion de vizitatori
ilie nastase traian basescu
Rever
Călin Popescu Tăriceanu.portret
Vai, dar ce bine semănaţi!
Partenerii noștri