Digi FM dă startul concertelor surpriză. Prima invitată: Feli

Data publicării:
feli, concerte, mall

Digi FM a dat ieri veste de primăvară cu prima cântare din seria de concerte „pe nepusă scenă” pregătite pentru ascultători. Matinalii Cătălin Striblea, Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov, Bogdan Ciuclaru și invitata surpriză, Feli, s-au infiltrat deghizați printre cumpărătorii de la Băneasa Shopping City și i-au surprins cu un super concert pop-up.

feli, concerte, mall

„E minunat să faci surprize, iar evenimentul nostru a fost o surpriză plăcută pentru toți cei care s-au adunat în jurul scenei întrebându-se a cui este vocea faină din fața lor. Am vorbit cu Feli înainte de concert să nu se dea de gol, să nu spună vreun ioi sau no, ca să fie surpriza completă. În plus, am ajutat-o să se camufleze cu o pălărie, ochelari de soare și alte câteva accesorii. Abia după a doua piesă am anunțat că este vorba chiar de Feli, moment în care au început să vină spre scena noastră și cei care se plimbau prin mall. Și pentru că ne-a plăcut foarte mult reacția oamenilor, promitem să mai facem și altă dată”, a spus Bogdan Miu, entuziasmat de momentul de pe scenă.

„Feli e extraordinară și a demonstrat-o încă o dată. A reușit să adune oamenii cu vocea ei, deși nu știa nimeni cine este ea. Mă bucur că, alături de colegii mei de matinal, am reușit să scoatem din rutină o frumoasă după-amiază de miercuri. Abia aștept să dezvăluim următoarele surprize!”, a mărturisit matinala Beatrice Ghiciov. 

În aplauze generale, Feli, una dintre cele mai apreciate voci feminine din România, s-a deconspirat și a continuat concertul, spre deliciul publicului din fața scenei pop-up Digi FM.

Cătălin Stribea a răsuflat ușurat. Deși știa ce urmează, nu știa la ce să se aștepte: „Am avut o grămadă de emoții, dar a fost o seară minunată. Reacția oamenilor a fost foarte bună, iar vocea lui Feli e uimitoare. Mai facem!”.

Responsabilul de voie bună, Bogdan Ciuclaru, a confirmat următorul pop-up singing Digi FM, cât de curând, într-un loc neașteptat. A făcut-o în stilul său caracteristic, mai în glumă, mai în serios: „Vrem să repetăm experiența. Ne punem pe exersat, cântat și coregrafie și plecăm în turneu. Căutăm acum artiști să ne cânte în deschidere!”.

„Mi s-a părut o experiență frumoasă. Am văzut experimentul și afară din România și mă bucur tare că am fost primul artist român ales să facă o astfel de surpriză plănuită de echipa Digi FM. Mulțumesc tare! M-am simțit excelent!”, a spus Feli.

Digi FM mulțumește pentru găzduire Băneasa Shopping City, cei care au dat astfel startul seriei de evenimente #BaneasaMoments, și complicilor din echipa UTV, care pregătesc materialele din culisele primului pop-up singing semnat Feli & Digi FM. Fotografii de la concertul surpriză cu Feli, video exclusiv și un demo din următorul pop-up sunt disponibile online pe www.digifm.ro.

Digi FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține deține singurul post TV Ultra HD, Digi 4K, televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și, posturile de radio Pro FM, Music FM, Dance Fm și Chill FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri