Sari la conținut

Evenimentele culturale ale sfârşitului de an

Maine, tot în zi de sărbătoare, hiturile Krypton se transformă în colinde rock.

După 25 de ani, vechii membri ai trupei urcă din nou împreună pe aceeaşi scenă.

Membrii trupei Krypton: Eugen Mihăescu, Dragoş Docan, Sorin Voinea, Lupu Răzvan şi Gabi Nicolau fac spectacol de Crăciun. Se anunţă un show ca o sărbătoare rock, care va include atât piese consacrate, cât şi colinde şi melodii specifice sărbătorilor de iarnă.

Nu putem să încheiem anul fără Concertul Tradiţional de Anul Nou.

Orchestra Simfonică din Bucureşti, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, vă invită pe 28 decembrie la cel mai îndrăgit eveniment al sfârşitului de an.

Cea de-a treia ediție a Concertului Tradiţional de Anul Nou vine are un program special şi de această dată: piese muzicale celebre, semnate de Enescu, Ceaikovschi, Johann Strauss, dar şi o serie de surprize. Evenimentul va avea loc la Sala Mare a Teatrului Național București şi va începe la ora 20.

In mijlocul sărbătorilor de iarnă, teatrul aduce la Bucureşti „Visul unei nopţi de vară".

Duminică, la Teatrul Naţional, se joacă cea mai cunoscută comedie a dramaturgiei universale.

Visul unei nopţi de vară", în regia lui Petrică Ionescu, îi aduce împreună pe actorii consacraţi ai Teatrului Naţional şi pe tinerii artişti ai scenelor bucureştene. Timp de trei ore, veţi avea parte de elemente de poezie shakespereană, umor, balet şi de un fond muzical de excepţie.

Cel mai simpatic căţeluş din desene animate ajunge astăzi pe marile ecrane.

Este vorba, desigur, despre Snoopy, unul dintre protagoniştii filmului Peanuts.

Snoopy este un personaj din benzile desenate Peanuts, create de Charles M. Schulz în anul 1950. 65 de ani mai târziu, gaşca Peanuts, un grup de copii haioşi, demonstrează că încă poate cuceri lumea. Animaţia se anunţă a fi o aventură de neuitat, potrivită pentru toate vârstele, indiferent dacă sunteţi sau nu fani ai benzilor desenate.