„Goat 4 Sale”. Topul celor mai tari reclame de la Super Bowl

Data publicării:
reclame-47544

Locul 1 anul acesta este ocupat de Coca Cola și cursa în deșert, pe 2 este campania Axe Apollo, cu irezistibilul astronaut.

Urmează clipul pentru Audi, apoiBudweiser și povestea de prietenie dintre un om și calul său. Ultimul loc este ocupat decampania Doritos, cu „Goat 4 Sale”.

Echipa Baltimore Ravens a câştigat ediţia a 47-a a Super Bowl, finala Ligii de Fotbal American (NFL), după ce a trecut de formaţia San Francisco 49ers, scor 34-31, pe stadionul din New Orleans. Meciul a fost întrerupt timp de 35 de minute la începutul sfertului patru, din cauza unei pene de curent, când Baltimore conducea, scor 28-6.

La pauza meciului a avut loc un spectacol susţinut de Beyonce.

Baltimore Ravens a câştigat Super Bowl pentru a doua oară în istorie, după ce a mai reuşit acest lucru în 2001. La meci au asistat aproximativ 73.000 de spectatori.

Reclamele din pauza meciului au devenit o tradiție și un eveniment aproape la fel de important ca meciul în sine, începând cu anii 1980, când a fost difuzată o reclamă Apple ce făcea trimitere la celebrul roman „1984” al lui George Orwell.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri