Sari la conținut
News Alert

Imaginea cu Donald Trump care a stârnit controverse

 

Foto: Gulliver/Getty Images

Donald Trump a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care apare în timp ce mănâncă specialități din pui de la un cunoscut lanț de restaurante fast-food, folosind furculiță și cuțit, în timp ce se află în avionul său particular. 
"Bună ziua în Ohio și o seară plăcută în Pennsylvania — plec acum. Virginia, ne vedem mâine", este mesajul care însoțește fotografia. 


Mulți utilizatori de Twitter au glumit pe seama candidatului republican care pare să încerce să demonstreze că nu are gusturi culinare sofisticate, alegând să mănânce junk food, la fel ca americanii de rând, însă face acest lucru în luxul oferit de propriul său avion, o imagine care nu face decât să-i erodeze din credibilitatea de "om simplu".

"Să mănânci junk food cu furculița și cuțitul, într-un avion privat. Cu adevărat un om dintre oameni", l-a ridiculizat unul dintre utilizatorii de Twitter pe magnatul imobiliar cu pretenții prezidențiale.

Multe dintre mesaje comentau pe marginea gestului snob de a servi preparate de fast food cu cuțitul și furculița, preparate care se servesc, de obicei, direct cu mâna. "Orice ați crede despre Trump, faptul că mănâncă astfel de preparate de fast food cu cuțitul și furculița îl descalifica pentru funcția de președinte", a comentat un alt utilizator.

Fotografia lui Trump a fost însă și apreciată de numeroși utilizatori de social-media. Mesajul tweet cu fotografia lui Trump a fost retransmis de peste 14.000 de ori și a primit like-uri de la peste 5.500 de utilizatori.