JURNAL PENTRU COPII. Cum arată o petrecere VIP pentru cei mici

Data publicării:
29032013-2013-04-15-13h33m25s3

David, de pildă, eroul reportajului Digi24, împlineşte 5 ani, iar părinţii i-au pregatit o surpriză. „Îmi doream de mult să fie ziua mea. Am așteptat-o mult timp! Oho...”, spune David.

„Am încercat să-i fac o zi pentru vârsta lui în care să se distreze el și prietenii lui”, explică mama lui David. Şi educatoarea copilului, Alexandra Damian, participă la petrecere. Ea spune că David şi-a dorit o astfel de distracție încă de anul trecut, iar acum și-a văzut visul împlinit.

Sărbătoritul împreună cu colegii de la grădiniţă s-au plimbat prin oraş cu limuzina timp de o jumătate de oră. Cei mici au băut şampanie pentru copii, s-au jucat cu baloanele, au cântat şi au dansat chiar în limuzină.

După plimbarea cu mașina de lux, în care copiii s-au simţit ca nişte mici VIP-uri, cei mici au ajuns la locul de joacă. Aici îi aștepta și o fântână de ciocolată și vată pe băț, dar și foarte multe jocuri și distracții.

Pe langă fântană de ciocolată, vata pe băţ, frigărui din fructe sau popcorn, la petrcerea lui David au fost invitaţi prinţesa Maruna, Motanul şi Păcală, adică trupa Zurli.

„Astăzi se întâmplă să ne distrăm de ziua lui David, ca să ne distrăm și noi. Și venim ca să ne jucăm. Ne jucăm frumos și nu ne certăm”, spune o puștoiacă de câțiva anișori.

Copiii au fost atât de impresionați, încât unii au uit chiar să-l felicite pe sărbătorit! Alții s-au îndrăgostit de el. O fetiță mărturisește că o să se căsătorească cu el.

Damian Nedescu, directorul locului de joacă de cinci stele, spune că originalitatea constă în sistemul de console, simulatoare de mașini, fotbal, karaoke. Design-ul locului e făcut în așa fel, încât să se schimbe și să simuleze, de pildă, o galaxie.

„Îmi place că e energică (petrecerea - n.r.). Au jocuri multe, tari”, sunt impresiile sărbătoritului.

O petrecere de cinci stele pentru copii costă între 2500 de lei şi 12.000 de lei în funcţie de numărul invitaților şi dorinţa sărbătoritului. Iar distracţia este garantată!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri