Sari la conținut

Noi dezvăluiri despre moartea cântărețului Prince

 

Foto: Gulliver/Getty Images

Subliniind că s-a aflat în preajma cântărețului perioade lungi de timp, mai ales în turnee, Chris Gaither, cunoscut sub numele de "Romeo", a spus că nu a remarcat nimic care să indice vreo dependență. El a menționat că se afla acasă când a aflat vestea tragică, prin telefon, cu câteva minute înainte ca știrea morții lui Prince să devină publică. Potrivit declarațiilor dale, artistul îi dăduse o pauză de o săptămână, lucru pe care obișnuia să îl facă atunci dorea să fie lăsat să se odihnească.

Gaither a mărturisit că, în cele trei săptămâni scurse de la deces, s-a simțit frustrat de toate comentariile privind presupusa dependență de droguri a artistului. Comentariile au început odată cu aterizarea de urgență a avionului lui Prince la Moline, Illinois, cu șase zile înainte de moartea artistului. Surse anonime au declarat mass-media că Prince a fost tratat de o posibilă supradoză.

Surse ale poliției au declarat CNN că au fost găsite analgezice și opiacee în corpul lui Prince și în casa lui, când artistul a fost găsit inconștient, la 21 aprilie, în ascensorul reședinței sale din Paisley Park, în Minnesota.

Însă rapoartele autopsiei și de toxicologie, probă cheie în stabilirea cauzei decesului, încă nu se cunosc încă, iar ancheta desfășurată de autorități, inclusiv cu implicarea Administrației de Control al Drogurilor și a biroului Procurorului SUA, este încă în curs.

Gaither a spus că nu a remarcat vreo utilizare necorespunzătoare a medicamentelor în cei patru ani în care a fost garda de corp a lui Prince în deplasările sale în întreaga lume.

"S-ar putea să fi avut o problemă pentru care a trebuit să meargă la medic și i s-a prescris ceva. Să fi abuzat însă de aceste lucruri, nu era un lucru care să-i stea în fire. Când era vorba de sănătate, era una din persoanele cele mai puternice", a încheiat Gaither.