Sari la conținut

Nu v-aţi rezervat încă vacanţa de Paşte? Destinaţiile pentru care mai puteţi opta

Un city break de Paște la Roma pornește de la 337 euro de persoană și include bilet de avion, 3 nopți de cazare cu mic dejun și asigurare medicală.

O altă destinaţie căutată de români este Atena. Este o ţară ortodoxă, unde veţi găsi majoritatea tradiţiilor de acasă, inclusiv friptură de miel și ouă roșii. Costul pachetului turistic, în care intră biletul de avion, 3 nopți la hotel cu mic dejun și asigurare medicală, ajunge la aproximativ 440 de euro de persoană.

Totodată, pentru perioada Paștelui, crește foarte mult și cererea pentru zboruri către Tel Aviv, de unde se poate ajunge într-o oră, cu mașina, la Ierusalim. În timpul sărbătorilor pascale, un bilet de avion dus-întors spre Tel Aviv costă aproximativ 200 euro.

Pentru cei care vor să se distreze sau să facă shopping, atunci o vacanţă în Dubai este cea mai potrivită. Costă cel puţin 680 de euro şi include biletul de avion, 7 nopți de cazare și asigurare medicală.

Pentru cei mai non-conformişti, Amsterdam este destinaţia. Un city break la jumătatea lunii aprilie costă 410 euro de persoană. Pachetul include biletul de avion, 3 nopți de cazare și asigurare medicală. Dubai și Amsterdam se află în topul celor mai cerute destinații pentru sărbătorile pascale și înregistrează o creștere a vânzărilor de peste 35%.