Oferte pentru o vacanţă de Paşte petrecută la mare şi la plajă

Data publicării:
13042013 vacanta paste

Litoralul Mării Negre este prima opţiune, mai ales pentru pentru locuitorii din sudul ţării.

„La un hotel de trei stele, se poate vorbi de 70 de lei pe noapte cu mic dejun, în acea perioada, 1 mai, respectiv Paște”, a afirmat Teodora Simona Suca, agent de turism.

Alte agenţii vor să dea lovitura cu pachete turistice în destinaţii ceva mai îndepărtate.

Pachetele noastre pentru Cipru sunt de cinci nopţi. Includ cazare, transport cu avionul şi demipensiune şi pornesc de la 366 de euro”, a prezentat oferta Bianca Bănuţă, agent de turism.

Amatorii de mare, soare şi căldură în ţări străine pot alege un sejur de paşte în Mallorca.

Acolo, pentru șapte nopţi de cazare cu demipensiune, tarifele încep de la 515 euro de persoană. Cei cu mai puţin timp la dispoziţie se pot orienta către o destinaţie şi mai apropiată, dar şi mai ieftină.

„Insula Thassos este perfectă pentru cei care vor să meargă cu propriul autoturism, fiind cea mai apropiată insulă grecească”, a mai spus Bianca Bănuţă.

Aici, costurile de cazare şi masă nu depăşesc 200 de euro de persoană pentru cinci zile. O altă variantă demnă de reţinut este Insula Madeira, din arhipelagul Portugaliei.

Este o adevărată grădină naturală în care ne putem bucura de o oază de verdeaţă, de păduri întinse şi de asemenea de căldură. Aici temperaturile sunt tot timpul anului de peste 20 de grade celsius, iar apa este numai bună pentru făcut baie”, a povestit Cristina Pipias. agent de turism.

Tarifele în Portugalia pornesc de la 600 de euro de persoană, pentru şapte zile de răsfăţ la început de sezon estival.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri