Sari la conținut

Petreceri de Revelion ca-n filme sau cu mesaje personalizate

Palatul Parlamentului devine gazda unei petreceri în stil Hollywood, de Revelion. Aşa că domnii sunt obligaţi să poarte papion, iar doamnele, o rochie de aceeaşi culoare cu papionul partenerului. Pentru cel mult 300 de euro, vor asista la concerte, spectacole de dans, balet şi circ. Marea surpriză va fi la miezul nopţii.

„Lumea va fi poftită în exterior pentru a putea să se bucure de focul de artificii, văzut în premieră de pe esplanada Palatului Parlamentului. O imagine unică şi absolut deosebită”, spune Alin Caraman, reprezentant al organizatorilor.

Aflat la a doua ediţie, Revelionul la Palat are deja clienţi fideli.

La doar câţiva paşi distanţă, în Piaţa Constituţiei, sunt aşteptaţi cei care vor să petreacă până dimineaţa, fără să dea vreun ban. Primăria pregăteşte şi câteva concerte de Revelion.

„Acest tun de lumină pe care l-am pregătit, care va invada cerul şi, ca o noutate, se lucrează momentam la nişte aplicaţii ca să putem proiecta pe cer diferite mesaje pe care oamenii să le tasteze din piaţă”, spune Raluca Ciută, coordonatorul proiectului.

Cluburile din Centrul Vechi sunt deja rezervate.

Ţinem cont şi de nostalgia clienţilor; mă refer la preparatele tradiţionale şi aici avem o gamă foarte variată de preparate tradiţionale, dar trebuie să venim şi cu anumite produse, preparate noi, gen fructe de mare”, spune Iulian Dumitru, manager de restaurant.

La 12 noaptea, vom servi un păhărel de şampanie de la bar, vom ieşi aici în faţă pe Smârdan, vom sparge paharele, vom ciocni şampania, vom arunca cu artificii”, spune managerul altui restaurant, Andreea Bot.

Cel mult 400 de lei costă meniul pentru o persoană într-unul din cluburile din Centrul Istoric.