Sari la conținut

Revelion în Poiana Brașov, mai scump decât în Europa

Un sejur de cinci nopţi rezonabil în Poiana Braşov în perioada Revelionului vă poate costa puţin peste 1.100 de lei, la o pensiune de 3 margarete, cu masă în regim de demipensiune.

Pentru cei care au un cont suficient de solid, hotelierii au oferte pe măsură. Șase nopţi la 4 stele în Poiană costă 1000 de euro de persoană. E drept, în prețul mare intră multele facilităţi de la hotel, dar şi masa festivă din noaptea dintre ani. Prin comparaţie, cinci nopţi în celebra staţiune austriacă Innsbruck costă cel mult 6.300 de lei, de persoană, conform booking.com.

La vecinii bulgari e destul de piperat, dar tot nu se ajunge la preţurile din Poiană. Un turist care vrea lux dă 11.800 de lei pentru cinci nopţi la cinci stele, arată site-ul de rezervări turistice.

Dacă revenim în ţară, staţiuni mai ieftine sunt Rânca şi Arieşeni, de exemplu. La Rânca, un pachet turistic la 3 stele pentru 4 nopţi şi cinci zile costă 1.500 de lei. Iar, pe Valea Prahovei, preţurile pentru sejururi de cinci nopţi merg de la 800 de lei, la 3.875 de lei.