SECRETE ŞI PRINCIPII. Margareta Pâslaru, despre 55 de ani petrecuţi pe scenă

Data publicării:
MARGARETA

Peste 300 de muzicieni din 52 de ţări sunt prezenţi. De la muzică clasică şi jazz la blues şi pop, totul…sub umbrela muzicii de calitate la cea de-a 20 editie a festivalului international de muzica Europafest. Anul acesta, printre artiştii de marcă invitaţi la eveniment, se află şi Margareta Pâslaru. Solista a susținut un workshop, în cadrul căruia a dezvăluit secretele succesului de cursă lungă.

Le-a vorbit tinerilor despre influenţa internetului în formarea modelelor culturale, dar şi despre originalitate ca literă de lege.

Experienţa de peste jumătate de secol în muzică, teatru şi film a Margaretei Pâslaru este greu de egalat. Fiecare prezenţă scenică a artistei este un model de excelenţă. Pe scenă, fiecare detaliu contează, iar perfecţiunea este o artă. Le-a învăţat de la cel care i-a fost mentor la începutul carierei: regizorul Liviu Ciulei.

Pasiune, creativitate şi disciplină. Sunt calităţi pe care orice artist de valoare ar trebui să le aibă. Iar dacă vorbim despre festivalul Europafest, acestea sunt atribute esenţiale. Artiştii prezenţi pe scenă confirmă din plin acest lucru. Anul acesta, festivalul se desfăşoară până pe data de 25 mai.

Urmăriţi reportajul integral în fişierul video.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri