TURIST ACASĂ. Orașul din inima muntelui

Data publicării:
salina

Salina Ocnele Mari a fost inaugurată în anul 2009 și are o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi. La intrare este amenajată o expoziţie cu produse obţinute din sare şi câteva unelte folosite la exploatare. Următoarea oprire este la magazinul de suveniruri, plin cu lucruri numai bune de păstrat ca amintiri.

Pe copii, o sală de cinema îi aşteaptă cu proiecţii ale celor mai îndrăgite desene animate, iar alături vor găsi şi o pistă de karting. În plus, există terenuri de fotbal, baschet şi tenis, la care se adaugă mese de biliard, ping pong, air hockey şi fotbal.

Locul este perfect şi pentru relaxare, într-un spațiu cu fotolii şi hamacuri din lemn de tec. În galeriile salinei este loc şi pentru viaţa spirituală, în cea mai mare biserică subterană din ţară. Vizitarea se încheie cu spaţiile destinate restaurantului şi cramei. Iar dacă la masă turiştii nu şi-au refuzat nicio poftă, aceştia au la dispoziţie o sală de fitness care îi va ajuta să scape de kilogramele în plus.

Salina nu este doar o destinaţie turistică. Pe lânga distracţiile pe care le oferă complexul, câteva ore petrecute aici au efecte terapeutice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri