Ultimele ore de viață ale fiicei lui Whitney Houston, povestite de logodnicul ei

Data publicării:
bobbi kristina whitney houston - getty
Foto: Gulliver/Getty Images

 

Foto: Gulliver/Getty Images

"Ieșisem cu câțiva prieteni în acea zi, puțin mai devreme. Krissy credea că sunt cu alte fete și era bulversată. M-a sunat și mi-a cerut să vin acasă", spune în Daily Mail iubitul fiicei cântăreței Whitney Houston, citat de Agerpres.

Gordon povestește că s-a conformat și s-a întors spre ora patru dimineața. "Am văzut mai multe sticle de vin. Băuse și poate și fumase puțin. Ne-am certat un pic și apoi am urcat, ne-am așezat în pat și am făcut ceea ce fac adulții", adaugă el, sugerând că se împăcaseră. Gordon spune că a găsit-o inconștientă ceva mai târziu. "M-am jucat la playstation și ea își vedea de ale ei", a continuat el. Max, un prieten al său, a descoperit-o pe Bobbi Kristina. "Am știut imediat că ceva s-a întâmplat. Mi-am dat seama din vocea lui. Am alergat și mi-am văzut iubita pe jos. A fost traumatizant", afirmă Nick Gordon.

El a susținut că a încercat să o resusciteze prin "compresii toracice" și făcându-i respirație "gură la gură". Raportul autopsiei i-a infirmat însă spusele, așa încât a revenit asupra lor: "Nu ar fi trebuit să spun că am încercat reanimarea cardio-pulmonară. Am încercat câteva compresii toracice, dar am știut în sufletul meu că ea se prăpădise".

Tatăl lui Bobbi Kristina îl acuză pe Nick Gordon de decesul fiicei sale, fiind de părere că el a împins-o în acea situație. Gordon respinge însă acuzațiile, spunând că tânăra o ducea rău și înainte și că mai trecuse pe lângă moarte în februarie 2012. "Se întâmpla la Beverley Hilton și apa ieșise pe culoar. Whitney a găsit-o, a scos-o și a dormit cu ea în pat în acea noapte", povestește Nick Gordon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri