VIDEO Jaf original în Ajunul Crăciunului la ghişeul poştal: Un hoţ perseverent pătrunde prin tavanul fals

Data publicării:
jaf-4

Un jaf spectaculos s-a produs într-un oraş din centrul Marii Britanii. Un hoț a intrat într-un oficiu poştal cu gândul să ia nişte bani şi să plece. Deşi a eşuat repetat, a fost perseverent şi s-a străduit să obţină cele câteva sute de lire aflate la ghişeu.

Suspectul a intrat în oficiul poştal din Oldham şi, mai întâi, i-a cerut bani angajatului aflat la ghişeu. Cum acesta a refuzat, hoţul a început să tragă de geamul ghişeului, dar fără succes. Apoi a luat un stativ şi a încercat să spargă geamul. Din nou, fără rezultat. A mai tras de o uşă securizată, a mai lovit în pereți, după care s-a cățărat pe pervazul ghişeului şi a îndepărtat plăcile din tavanul fals. Într-un final, a pătruns în încăperea în care se aflau banii.

Potrivit poliţiei, el a reuşit să fure câteva sute de lire.

Hoţul nu a fost prins, iar forţele de ordine au prezentat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere şi au făcut apel la opinia publică pentru a-l identifica.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri