VIDEO. Recital Smokie la Sala Palatului, în faţa a 3.000 de fani

Data publicării:
0303 20concert 20smokie-52564

"Living Next Door to Alice", "Don't Play Your Rock'n' Roll To Me" sau "If You Think You Know How To Love Me". Sunt doar câteva dintre hiturile care au răsunat la Sala Palatului, la concertul legendarei trupe britanice Smokie. N-au lipsit, însă, nici piesele de pe cel mai recent album.

Peste 3.000 de oameni au venit să asculte piesele care au făcut celebră trupa Smokie în anii 70. Dacă majoritatea spectatorilor au fost încântaţi, pentru că au dansat şi s-au simţit ca în anii tinereţii, alţii au plecat de la concert dezamăgiţi.

„Vârsta îşi spune cuvântul si vocea lasă de dorit. Cunosc repertoriul lor şi nu se compară. Chris Norman şi-a menţinut vocea. Michael Craft, nu, din păcate”, a spus un fan al vechii trupe Smokie.

Concertul de la Sala Palatului a durat aproape o oră şi jumătate. Trupa Smokie a fost înfiinţată la sfârşitul anilor 60 şi este una dintre cele mai longevive formaţii ale rock-ului mondial. Nu este pentru prima dată când britanicii concertează în România. Un alt spectacol a avut loc în 2009, tot la Sala Polivalentă din Capitală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri