Sari la conținut

Violonistul Andre Rieu revine în România

Foto: Facebook

Anul acesta, Digi 24 și UTV sunt parteneri media ai concertelor Andre Rieu în România.

În acompaniamentul celor 60 de muzicieni și a invitaților surpriză, faimosul André Rieu va interpreta în maniera sa inconfundabilă, melodii consacrate, balade romantice, arii de operetă sau musical dar și celebrele valsuri care vor completa atmosfera unei seri festive de neuitat.

Cu peste 600.000 de spectatori care iau parte anual la concertele sale, André Rieu își menține poziția în TOP 25 Bilboard Tours. Așa se face că, show-urile violonistului André Rieu se află în vârful clasamentelor alături de marile staruri internaționale: Cher, Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cirus sau Elthon John.

Până în prezent, toate albumele sale au ajuns în TOP 5 în Marea Britanie. În 2012, în Sao Paolo a fost singurul artist cu 30 de concerte într-un singur an. La nivel mondial, André Rieu este cel mai de succes violonist și cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile.

Violonistrul a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume și DVD-uri în întreaga lume și a obținut mai mult de 400 de discuri de platină și 171 de discuri de aur.

Iubitorii muzicii clasice din România sunt invitați pe 11 iunie, in Piața Constituției, la ora 20:30, să experimenteze frumusețea și unicitatea concertelor André Rieu susținute în acompaniamentul celei mai faimoase orchestre private din lume, Johann Strauss Orchestra.

Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: cat.VII – 172,80 lei, cat.VI – 205,20 lei, cat.V – 270 lei, cat.IV – 378 lei, cat.III – 486 lei, cat.II – 594 lei, cat.I – 702 lei si VIP – 864 lei.

Biletele pentru concertul de la București pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Carturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online accesând www.eventim.ro.