Sari la conținut
News Alert

Zootopia a doborât recordul Frozen la lansare

„Este un proiect Disney, este cel de-al 55-lea film realizat de Disney şi vine de la marii producători care au realizat „Frozen” şi cred că asta spune multe”, spune Tily Niculae.

„Tily Niculae şi Mihai Dobrovolschi şi-au mutat vocile în... „Zootropolis", oraşul fantastic unde locuiesc toate animalele la care v-aţi putea gândi vreodată. Animaţia 3D „Zootropolis" este cel mai recent film venit de la producătorii „Frozen" şi „Big Hero 6".

Tily Niculae şi Mihai Dobrovolschi au dublat vocile personajelor „Bellwether" şi „Nick Wilde".

Judy Hopps este un iepure curajos care vrea cu orice preţ să devină... un ofiţer de poliţie respectat. Are o singură şansă ca să-şi dovedească profesionalismul: să rezolve un caz complicat, care aduce panică printre locuitorii din Zootropolis.

Regizorii „Zootropolis” (Zootopia) au reuşit să construiască personaje pe care... n-ai cum să nu le iubeşti. Judy Hopps este naivă, încurcată şi câteodată stângace, dar publicul se va ataşa de dinamismul său şi de faptul că... nu renunţă la visele sale.

„Zootropolis" este un deliciu pentru cei mici, dar reuşeşte să aducă în discuţie câteva subiecte de actualitate și pentru cei mari. Filmul vorbeşte despre rasism şi discriminare, iar părinţii vor surprinde câteva replici care îi vor pune pe gânduri, despre dezamăgirile vieţii de adult sau despre felul în care chiar şi cei mai buni oameni vor recurge la stereotipuri în situaţii-limită. Totuşi, filmul face acest lucru fără să se ia prea mult în serios sau să pară prea dramatic. Este plin de referinţe, de la „The Godfather" la „Breaking Bad", şi are multe secvenţe la care o să râdeţi în hohote.

„Eu am pus sulfet în acest proiect şi (...) sunt extrem de entuziasmată, nu neapărat că este vocea mea, ci pentru că este un nou desen animat care va aduce bucurie în casele copiilor şi al părinţilor, şi pentru că eu consider că este un timp petrecut de calitate, dacă îţi duci copilul acolo”, adaugă Tily Niculae, actriţă.

Filmul a intrat vineri în cinematografe.

Zootropolis” a obținut încasări de 73,7 milioane de dolari, depășind astfel recordul pentru o animație lansată în luna martie ce a fost deținut de producția „The Lorax” (70,2 milioane de dolari).