A murit actorul Stefan Karl Stefansson

Data actualizării: Data publicării:
stefan karl stefanson

Actorul Stefan Karl Stefansson a murit, la 42 de ani, după o luptă grea cu cancerul biliar. Starul îndrăgit de copii din întreaga lume datorită rolului lui Robbie Rotten din serialul "Lazy Town/Orășelul Leneș" s-a stins din viață marți, înconjurat de familie și prieteni, scrie TMZ.

În vârstă de 42 de ani, actorul născut în Islanda a jucat timp de 10 ani în serialul îndrăgit de copii „LazyTown/Orășelul Leneș”, alături de Julianna Mauriello. Ultimul episod în care a apărut actorul, în acest serial, a fost în 2014.

Foto: Instagram

Stefansson a fost diagnosticat cu cancer biliar în 2016, iar după o intervenție chirurgicală părea că se vindecă. Însă boala a recidivat în 2018, iar o operație ar fi fost imposibilă.

„Doar atunci când ți se spune că vei muri în curând realizezi cât de scurtă a viața. Timpul este cel mai valoros lucru în viață pentru că nu se mai întoarce niciodată. Și indiferent că îl petreci în brațele unui om drag sau singur în închisoare, viața ți-o faci singur. Țintește sus,” spune actorul în luna martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri