Sari la conținut

A murit un actor cunoscut pentru rolul din ”Seinfeld”

Actorul Warren Frost, cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat în serialele de televiziune ”Twin Peaks” şi ”Seinfeld”, a murit la vârsta de 91 de ani, informează New Musical Express citat de News.ro.

warren

Warren Frost, care a murit vineri, a fost tatăl lui Mark Frost, cocreator al serialului ”Twin Peaks” alături de David Lynch. 

Veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial şi participant la Debarcarea din Normandia din iunie 1944, Warren Frost a lucrat în principal în teatru, însă, pe parcursul carierei sale îndelungate, a realizat adeseori şi incursiuni în televiziune şi industria filmului. 

Printre rolurile sale notabile din televiziune se numără cele din producţiile ”Matlock”, ”The Larry Sanders Show” şi ”Seinfeld” - în care a jucat personajul Mr. Ross, tatăl lui Susan, logodnica lui George Constanza. 

S-a remarcat şi în ”Twin Peaks”, un serial în care a interpretat personajul medicului Will Hayward, care a atras atenţia inspectorilor FBI după ce a refuzat să facă autopsia Laurei Palmer. 

Warren Frost a reluat acest rol şi în noul sezon al serialului ”Twin Peaks”, ce va avea premiera în Statele Unite pe 21 mai.