Sari la conținut

Actorul Geoffrey Rush nu mai poate mânca și refuză să iasă din casă

Actorul australian Geoffrey Rush, în vârstă de 66 de ani, se află într-o stare deplorabilă, fiind profund afectat de acuzațiile de comportament neadecvat pe care i le-a adus o colegă de breaslă, spun avocații starului.

Geoffrey Rush

Foto: Shutterstock

Avocații lui Rush au deschis un proces de defăimare împotriva Daily Telegraph, unde au apărut informațiile.

„Geoffrey Rush suferă de dificultăţi emoţionale şi sociale“ în urma materialelor publicate de Daily Telegraph la sfârșitul lui 2017, scrie The Guardian. Actorul a fost acuzat de comportament neadecvat de o colegă, în timpul producției „Regele Lear”, în 2015. Actrița nu a vrut însă să-și dezvăluie identitatea. În plus, avocații actorului susțin că acesta nu a fost contactat de reprezentanții publicației pentru a i se solicita un punct de vedere cu privire la acuzațiile care îi sunt aduse.

„Geoffrey Rush a fost profund afectat de cele scrise. Mănâncă foarte puţin, a dezvoltat tulburări de somn şi stări de anxietate în public“, se arată în hârtiile depuse la instanță de avocații actorului. Rush crede că reputația sa a fost distrusă iremediabil.

„În comunitatea de divertisment s-au spus minciuni şi s-au lansat false acuzaţii la adresa mea prin titluri bombastice puse pe primele pagini. Aceste lucruri mi-au atins grav reputaţia şi au provocat suferinţă soţiei mele, fiicei şi fiului, precum şi familiei mele extinse şi colegilor din industria filmului, televiziunii şi teatrului. Această situaţie este intolerabilă şi trebuie să-mi caut dreptatea în instanţă”, a declarat și actorul australian.

Geoffrey Rush este unul dintre cei 23 de artişti care au câştigat „Tripla Coroană a Actoriei“ – un Oscar, un Emmy şi un Tonny.