Aishwarya Rai Bachchan, cea mai cunoscută actriță de la Bollywood, internată în spital cu coronavirus

Data publicării:
CANNES, FRANCE - MAY 16: Actress Aishwarya Rai Bachchan attends the Variety and UN Women's panel discussion on gender equality at 68th Cannes Film Festival at Radisson Blu on May 16, 2015 in Cannes, France. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images for Variety)
Foto: GettyImages

Aishwarya Rai Bachchan, starul Bollywood, şi câțiva dintre membrii familiei ei au fost infectaţi cu coronavirus. Actrița a fost internată în spital împreună cu soțul ei și fiica lor.

Aishwarya Rai Bachchan, faimoasa actriţă de la Bollywood, a ajuns în spital după ce testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv. Fiica sa, Aaradhya, este în spital din acelaşi motiv. 

De asemenea, soţul şi socrul ei, alţi doi foşti actori de Bollywood care s-au făcut remarcaţi ani de-a rândul în această industrie a cinematografului indian, se află în spital încă de sâmbăta trecută, amândoi infectaţi cu COVID-19.

Amitabh Bachchan, în vârstă de 77 de ani, a scris pe Twitter, duminica trecută, faptul că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

A urmat o postare de Twitter din partea fiului său, care a mărturisit că şi el şi frumoasa lui soţie, în vârsă de 46 de ani au fost confirmaţi cu COVID-19. Bărbatul a mărturisit că, din păcate, şi fiica de 8 ani este infectată, transmite Mediafax.

Singura care a rămas neatinsă de COVID-19 a fost soţia lui Amitabh Bachchan, soacra fostei deţinătoare a titlului de Miss World.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri