Bolnavă de cancer în stadiul 4, actrița Shannen Doherty se pregătește de moarte și a început să-și vândă bunurile

Data actualizării: Data publicării:
femeie imbracata in negru
Shannen Doherty are cancer în stadiul 4 FOTO: Getty Images

Vedeta din „Beverly Hills 90210” Shannen Doherty are cancer în stadiul 4 și spune că a început să renunțe la bunurile materiale pentru a se putea concentra pe ceea ce contează cu adevărat în această etapă.

În cel mai recent episod al podcastului ei, „Let’s Be Clear With Shannen Doherty”, actrița a spus că a început să-și vândă toate obiectele adunate în depozite, potrivit Business Insider.

„Pe mine cancerul m-a făcut să fac un bilanț al vieții și să-mi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama”, a spus Doherty, precizând că știe cam cât de greu i-ar fi mamei ei dacă ea va muri prima.

Deși avea mari speranțe în tratamente medicale menite să-i „prelungească” viața, actrița spune că simte că trebuie să lase totul în ordine, „pentru orice eventualitate”.

Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, dar a intrat în remisie în 2017. Dar în 2020 ea a anunțat că boala a revenit și are cancer în stadiul 4, ceea ce înseamnă că s-a răspândit în corp.

„Nu vreau să aibă o grămadă de chestii de care să se ocupe”, a spus Doherty, referindu-se la mama ei. „Nu vreau ca ea să aibă patru unități de depozitare pline cu mobilă pentru că am avut eu o obsesie pentru mobilă”.

Actrița a spus că a adunat „multe porcării” din cauza pasiunii ei pentru mobilier de epocă și că toate articolele au ajuns în depozite.

Doherty a adăugat că speră să vândă toate lucrurile de care nu are nevoie pentru a avea bani să facă excursii și amintiri pentru cei dragi.

„O să o duc pe mama în vacanță pentru că voi avea toți acești bani în plus și nu mă ating de banii din economii care vor rămâne pentru cei dragi după ce eu nu voi mai fi”, a spus ea.

Actrița de 52 de ani a spus că a avut nevoie de timp pentru a se împăca cu ideea de a renunța la bunurile ei și diferite proprietăți pe care le deținea.

„E greu să renunți la ceva care a fost foarte special și important pentru tine. Dar știi că așa este corect să faci și poți avea un sentiment de liniște pentru că îi ajuți pe cei pe care îi lași în urmă să treacă mai ușor peste ceea ce se va întâmpla”.

În SUA, aproximativ 240.000 de femei sunt diagnosticate cu cancer de sân în fiecare an.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri